Uživo paket Mama Izdajalica

Imate probleme sa dojenjem i/ili izdajanjem?

Ukoliko je odgovor DA na pravom ste mestu.

OVAJ PAKET JE SAMO ZA MAME IZ NOVOG SADA I OKOLINE KOJE IMAJU VEĆIH POTEŠKOĆA SA DOJENJEM ILI IZDAJANJEM I VOLJNE SU DA PRIMENE DETALJNE SAVETE ZA REŠAVANJE TIH PROBLEMA UZ STRUČAN NADZOR.

Konsultacija se može održati na vašoj adresi ili na mojoj.

Sve što sam naučila kroz svoje dugogodišnje iskustvo dojenja i izdajanja i savetovanja preko 1000 klijentkinja, spakovala sam u Paket Mama Izdajalica koji je delotvoran, uz visok nivo podrške i drugačiji od svega što možete pronaći na tržištu…

Ako Vam je potrebna stručna edukacija, podrška i neko da Vas vodi korak po korak do cilja u dojenju ovo je paket za Vas.

# Na čemu ćemo raditi zajedno…

– Dojenje: Detaljna analiza podoja, hvata, prenosa mleka, oralnih konstrikcija, merenje bebe itd. Pokazaću Vam tehnike za uspostavljanje dojenja koje rade posao.

– Izdajanje: Precizno određivanje levaka na licu mesta, preporuka izdajalice uz mogućnost najma, tehnike izdajanja za povećanje količine, pravljenje rasporeda izdajanja itd.

– Hranjenje: Stručna obuka najpravilnijeg hranjenja bebe radi umanjivanja gasova, grčeva, prejedanja i postepenog izbacivanja formule.

– Anamneza: Detaljna obrada zdravstvenih indikacija za smanjenu laktaciju, bebinih tegoba i konkretni saveti za rešavanje istih.

– Kontinuirana podrška: Redovan kontakt 1 na 1 u toku 2 nedelje i praćenje napretka kako Vašeg tako i bebinog.

# Paket traje 2 nedelje…

Cilj je: uspostaviti dojenje/izdajanje ili kombinaciju dojenja i izdajanja koja Vam odgovara i omogućava Vama i Vašoj bebi zadovoljstvo na duže staze.

Da bismo to postigli, fokusiraćemo se na tri stvari:

⚡ Personalizovani plan

Analiziraću Vaš slučaj detaljno kako bih pronašla šta je to što ne funkcioniše kako treba i stvara Vam probleme sa dojenjem/izdajanjem. Zatim ću Vam na licu mesta pokazati šta treba da radite i zajedno ćemo napraviti *plan* koji ćete pratiti stavku po stavku.

⚡ Stručne preporuke

Tokom konsultacija ću Vam detaljno objasniti kako i šta treba da radite da biste ostvarili Vaš cilj. Ovo su kako stručne tako i iskustvene preporuke koje su pomogle i meni a i mojim brojnim klijentkinjama da uspostave dojenje. Zasnovane su na naučnim istraživanjima i dobićete ih i usmeno tokom i pismeno nakon konsultacije.

⚡ Upornost i poverenje

Želim da radim samo sa ženama koje imaju poverenja u mene, koje su uporne i voljne da isprate plan koji sastavimo. U toku 2 nedelje imaćete moju konstantnu podršku i biću tu za svako pitanje i nedoumicu. Da Vas podignem kad padnete i poguram kad zapnete.

# Kako to konkretno izgleda od nedelje do nedelje:

– Popunjavanje upitnika: Nakon što započnemo saradnju, poslaću detaljan upitnik koji treba da popunite sa svim neophodnim informacijama koje su mi potrebne da detaljno obradim vaš slučaj.

– Uživo poseta u Novom Sadu u trajanju od 1.5h prve nedelje i opet nakon dve nedelje. Tokom prve posete radim pregled dojenja, izdajanja, bebe i pravimo PLAN dok ga na sledećoj konsultaciji prelazimo i menjamo po potrebi.

– 1-na-1 svakodnevne poruke sa mnom u inbox-u za sva pitanja koja imate između konsultacija u toku te 2 nedelje u sklopu mog radnog vremena.

– Nedeljni check-in radimo da bismo ispratili NAPREDAK, da vidim da li uspešno pratite PLAN i da po potrebi korigujemo plan.

– Pristup mojim pisanim i video materijalima: Imaćete pristup SVIM mojim edukacijama i materijalima, a ja ću Vas usmeriti prema onome što je najrelevantnije za Vas.

#Kako sve funkcioniše i koji su uslovi?

– Predanost: 2 nedelje predanog rada, fokusa i posvećenosti. Ako je nakon toga potrebno možemo nastaviti saradnju.

– Vreme: Svaka konsultacija služi da postavimo zadatke, jasne i konkretne. Proveravaću da li ih ispunjavate. Ali problem se neće rešiti preko noći. Dakle, ako ćemo raditi zajedno, morate se posvetiti ovome i postaviti kao trenutni prioritet u životu. Želimo postići MAKSIMALNI napredak u minimalno vremena.

– Cena: 160€ ili 18800 din koje možete platiti uživo ili preko dinarskog računa.

Na mojoj Facebook i Instagram stranici možete pročitati brojna iskustva mojih zadovoljnih klijentkinja.