Uživo konsultacija

Kako izgleda procedura jedne uživo konsultacije?

NAMENJENO JEDNOSTAVNIJIM SLUČAJEVIMA ILI MAMAMA KOJE NISU SIGURNE DA LI IM TREBA PAKET A NALAZE SE U NOVOM SADU. KONSULTACIJA SE MOŽE ODRŽATI NA VAŠOJ ADRESI ILI NA MOJOJ.

Pre konsultacije Vam šaljem online upitnik, koji treba da popunite na vreme i vaši odgovori mi omogućavaju da prepoznam sve potencijalne probleme sa dojenjem i izdajanjem. Molim vas da ga detaljno popunite. Ako se izdajate preporučiću vam i najam “hospital grade” izdajalice koju mogu doneti na lice mesta i detaljno objasniti kako se koristi.

Konsultacija traje 90 minuta.

iU toku posete pričamo o tome šta Vam pravi problem, radim detaljan oralni pregled i pregled transfera mleka tokom dojenja, merim bebu, objašnjavam Vam šta sve treba da korigujete da biste ostvarili svoje ciljeve i onda zajedno sastavljamo plan koji Vam ja otkucam stavku po stavku. Nakon konsultacije Vam sve to pošaljem u poruci, uz materijal koji dodatno objašnjava ono što smo pričale na konsultaciji.

Kod komplikovanijih slučajeva uvek preporučujem moj paket konsultacija radi praćenja vašeg slučaja.

Ukoliko imate neko dodatno pitanje nakon konsultacije ili vam nešto ne ide po planu koji smo napravili, javite se da vidimo kako to da rešimo.

Cena: 90€ ili 10550 din

Plaćanje se vrši uživo.  

Termini koji nisu blagovremeno otkazani se naplaćuju 25€.

Na mojoj Facebook i Instagram stranici možete pročitati brojna iskustva mojih zadovoljnih klijentkinja. Radujem se saradnji!