Online konsultacija

Kako izgleda procedura jedne online konsultacije?

NAMENJENO JEDNOSTAVNIJIM SLUČAJEVIMA ILI ZA GENERALNE INFORMACIJE O DOJENJU I IZDAJANJU

Pre konsultacije Vam šaljem online upitnik, koji treba da popunite na vreme i vaši odgovori mi omogućavaju da prepoznam sve potencijalne probleme sa dojenjem i izdajanjem. Ako se izdajate preporučujem vam da uradimo i precizno određivanje levaka koje radim preko vaših slika.

Ako vam je neophodan i najam “hospital grade” izdajalice a nalazite se u Srbiji, BIH ili HR pružam i tu uslugu.

Video poziv obavljamo preko Google Meet aplikacije. Konsultacija traje 60 minuta.

U toku video poziva pričamo o tome šta Vam pravi problem, šta sve treba da korigujete, koji su Vaši ciljevi, kako da ih ostvarite i onda zajedno sastavljamo plan koji vam ja otkucam stavku po stavku. Nakon konsultacije Vam sve to pošaljem u poruci, kao i snimak same konsultacije i materijal koji dodatno objašnjava ono što smo pričale na konsultaciji.

Kod komplikovanijih slučajeva uvek preporučujem Online paket radi praćenja vašeg slučaja. Ako na konsultaciji budem smatrala da je slučaj za praćenje uvek možete doplatiti za paket. 

Ukoliko imate neko dodatno pitanje nakon konsultacije ili vam nešto ne ide po planu koji smo napravili, javite se da vidimo kako to da rešimo.

Cena: 50€ ili 5900 din

Nakon uplate na dinarski ili devizni račun Vam šaljem fiskalni račun na email adresu. Osim toga moguće su uplate na Pay Pal ili preko uplatnice u pošti. Kad zakažemo termin i uplatite novac šaljem vam upitnik i dalje instrukcije.

Termini koji nisu blagovremeno otkazani se naplaćuju 25€.

Na mojoj Facebook i Instagram stranici možete pročitati brojna iskustva mojih zadovoljnih klijentkinja. Radujem se saradnji!