Paket za trudnice

Trudnica ste i pripremate se za dojenje?

Želite detaljnu pripremu za dojenje i izdajanje pre porođaja kao i stručnu podršku nakon porođaja? Ukoliko je odgovor DA na pravom ste mestu.

Sve što sam naučila kroz svoje dugogodišnje iskustvo dojenja i izdajanja i savetovanja preko 1000 klijentkinja, spakovala sam u Paket Mama Izdajalica koji je delotvoran, uz visok nivo podrške i drugačiji od svega što možete pronaći na tržištu…

Ako Vam je potrebna stručna edukacija pre porođaja, podrška tokom i nakon porođaja i neko da Vas vodi korak po korak do cilja u dojenju ovo je paket za Vas.

# Paket počinje u 3. trimestru trudnoće i završava se nakon poslednje konsultacije nakon porođaja.

Cilj je: dobiti adekvatnu edukaciju u trudnoći, uspostaviti dojenje/izdajanje ili kombinaciju dojenja i izdajanja koja Vam odgovara i omogućava Vama i Vašoj bebi zadovoljstvo na duže staze.

Da bismo to postigli, fokusiraćemo se na tri stvari:

⚡ Personalizovani plan

Pripremiću Vas detaljno za sve potencijalne probleme sa dojenjem i objasniti mehaniku dojenja i izdajanja. Analiziraću Vaš slučaj detaljno nakon porođaja kako bih pronašla šta je to što eventualno ne funkcioniše kako treba i stvara Vam probleme sa dojenjem/izdajanjem. Zatim ćemo zajedno napraviti *plan* koji ćete pratiti stavku po stavku.

⚡ Stručne preporuke

Tokom konsultacija ću Vam detaljno objasniti kako i šta treba da radite da biste ostvarili Vaš cilj. Ovo su kako stručne tako i iskustvene preporuke koje su pomogle i meni a i mojim brojnim klijentkinjama da uspostave dojenje. Zasnovane su na naučnim istraživanjima i dobićete ih i usmeno i pismeno nakon konsultacije.

⚡ Upornost i poverenje

Želim da radim samo sa ženama koje imaju poverenja u mene, koje su uporne i voljne da isprate plan koji sastavimo. U toku saradnje imaćete moju konstantnu podršku i biću tu za svako pitanje i nedoumicu. Da Vas podignem kad padnete i poguram kad zapnete.

#Na kraju saradnje…

✅ Imaćete sve neophodne informacije za uspostavljanje dojenja. A nakon porođaja adekvatnu stručnu podršku.

✅ Rešenje za sve potencijalne probleme koji vas mogu zadesiti bilo da je to mastitis, nedovoljna količina mleka ili problemi sa hvatom, dojenjem ili izdajanjem.

✅ Bićete opušteniji, puni znanja, a samim tim i samopouzdanja.

✅ Moći ćete da uživate u dojenju svoje bebice i da se ne opterećujete količinom mleka i napretkom.

#Kako to konkretno izgleda od nedelje do nedelje:

-60min 1:1 video poziv sa mnom pre trudnoće: Ovde dobijate stručne preporuke i detaljne informacije kako da uspostavite dojenje i izbegnete potencijalne probleme.

-2x60min 1:1 video poziv sa mnom nakon porođaja. Na ovaj način dobijate kontinuiranu podršku i rešavanje problema ako do njih dođe.

– 1-na-1 svakodnevne poruke sa mnom u inbox-u za sva pitanja koja imate između konsultacija u toku saradnje u sklopu mog radnog vremena.

– Pristup mojim pisanim i video materijalima: Imaćete pristup SVIM mojim edukacijama i materijalima, a ja ću Vas usmeriti prema onome što je najrelevantnije za Vas.

#Ono što nećete dobiti:

– Mnogo teorije koja ne vodi ničemu.

– Više pitanja nakon konsultacije nego odgovora.

– Rad u grupi. Radićete samo sa mnom 1 na 1.

– Garanciju ili obećanje bilo koje vrste. Ako radimo zajedno, 100% sam tu za Vas i Vaš uspeh. Ali nisam odgovorna za to. Moja je uloga da Vam dam neophodne ALATE i da Vam pomognem sa neophodnom edukacijom. Najbitnija stvar je šta ćete Vi uraditi sa tim alatima. Kroz ovaj način rada želim više posvećenih klijenata i uspešnih slučajeva.

#Kako sve funkcioniše i koji su uslovi?

– Predanost: Nekoliko nedelja predanog rada, fokusa i posvećenosti. Ako je nakon toga potrebno možemo nastaviti saradnju.

– Vreme: Svaka konsultacija služi da postavimo zadatke, jasne i konkretne. Proveravaću da li ih ispunjavate. Dakle, ako ćemo raditi zajedno, morate se posvetiti ovome i postaviti kao trenutni prioritet u životu. Želimo postići MAKSIMALNI napredak u minimalno vremena.

– Cena: 140€ ili 16400 din koje možete uplatiti preko dinarskog računa, deviznog računa ili pay pal-a.

Na mojoj Facebook i Instagram stranici možete pročitati brojna iskustva mojih zadovoljnih klijentkinja.