Online paket

Imate probleme sa dojenjem i/ili izdajanjem?

Ukoliko je odgovor DA na pravom ste mestu.

Ovaj paket je za mame koje imaju većih poteškoća sa dojenjem ili izdajanjem i voljne su da primene detaljne savete za rešavanje tih problema uz stručan nadzor.

Sve što sam naučila kroz svoje dugogodišnje iskustvo dojenja i izdajanja i savetovanja preko 1000 klijentkinja, spakovala sam u Paket Mama Izdajalica koji je delotvoran, uz visok nivo podrške i drugačiji od svega što možete pronaći na tržištu…

Ako Vam je potrebna stručna edukacija, podrška i neko da Vas vodi korak po korak do cilja u dojenju ovo je paket za Vas.

# Na čemu ćemo raditi zajedno…

– Dojenje: Detaljna analiza podoja, hvata, prenosa mleka i oralnih konstrikcija koje utvrđujem preko vaših snimaka. Tehnike za uspostavljanje dojenja koje rade posao.

– Izdajanje: Precizno određivanje levaka, preporuka izdajalice, tehnike izdajanja za povećanje količine, pravljenje rasporeda izdajanja itd.

– Hranjenje: Stručna obuka najpravilnijeg hranjenja bebe radi umanjivanja gasova, grčeva, prejedanja i postepenog izbacivanja formule.

– Anamneza: Detaljna obrada zdravstvenih indikacija za smanjenu laktaciju, bebinih tegoba i konkretni saveti za rešavanje istih.

– Kontinuirana podrška: Redovan kontakt 1 na 1 u toku 4 konsultacije i praćenje napretka kako Vašeg tako i bebinog.

# Paket traje bar 3 nedelje…

Cilj je: uspostaviti dojenje/izdajanje ili kombinaciju dojenja i izdajanja koja Vam odgovara i omogućava Vama i Vašoj bebi zadovoljstvo na duže staze.

Da bismo to postigli, fokusiraćemo se na tri stvari:

⚡ Personalizovani plan

Analiziraću Vaš slučaj detaljno kako bih pronašla šta je to što ne funkcioniše kako treba i stvara Vam probleme sa dojenjem/izdajanjem. Zatim ćemo zajedno napraviti plan koji ćete pratiti stavku po stavku.

⚡ Stručne preporuke

Tokom konsultacija ću Vam detaljno objasniti kako i šta treba da radite da biste ostvarili Vaš cilj. Ovo su kako stručne tako i iskustvene preporuke koje su pomogle i meni a i mojim brojnim klijentkinjama da uspostave dojenje. Zasnovane su na naučnim istraživanjima i dobićete ih i usmeno i pismeno nakon konsultacije.

⚡ Upornost i poverenje

Želim da radim samo sa ženama koje imaju poverenja u mene, koje su uporne i voljne da isprate plan koji sastavimo. U toku tri nedelje imaćete moju konstantnu podršku i biću tu za svako pitanje i nedoumicu. Da Vas podignem kad padnete i poguram kad zapnete.

# Kako to konkretno izgleda od nedelje do nedelje:

– Popunjavanje upitnika: Nakon što započnemo saradnju, poslaću detaljan upitnik koji treba da popunite sa svim neophodnim informacijama i snimcima kao i precizno uputstvo za određivanje levaka.

-Prva konsultacija traje do 60 min i na njoj pravimo detaljan PLAN dok ga u naredne tri konsultacije koje traju 30 min (svakih nedelju dana) pratimo i menjamo po potrebi.

– 1 na-1 svakodnevne poruke sa mnom u inbox-u za sva pitanja koja imate između konsultacija u toku tri nedelje u sklopu mog radnog vremena.

– Nedeljni check-in radimo da bismo ispratili NAPREDAK, da vidim da li uspešno pratite PLAN i da po potrebi korigujemo plan.

– Dobijate snimak konsultacija kao i pristup mojim pisanim i video materijalima: Imaćete pristup SVIM mojim edukacijama i materijalima, a ja ću Vas usmeriti prema onome što je najrelevantnije za Vas.

# Kako sve funkcioniše i koji su uslovi?

– Predanost: 3 nedelje predanog rada, fokusa i posvećenosti. Ako je nakon toga potrebno možemo nastaviti saradnju u vidu follow up konsultacija.

– Vreme: Svaka konsultacija služi da postavimo zadatke, jasne i konkretne. Proveravaću da li ih ispunjavate. Ali problem se neće rešiti preko noći. Dakle, ako ćemo raditi zajedno, morate se posvetiti ovome i postaviti kao trenutni prioritet u životu. Želimo postići MAKSIMALNI napredak u minimalno vremena.

– Cena: 140€ ili 16400 din koje možete uplatiti preko dinarskog računa, deviznog računa ili PayPal-a.

Na mojoj Facebook i Instagram stranici možete pročitati brojna iskustva mojih zadovoljnih klijentkinja.

Ako smatrate da ovaj paket nije za vas razmislite o Pojedinačnoj online konsultaciji.