Odredjivanje levaka

Imate problema sa izdajanjem?

MOGUĆE JE DA KORSTITE LEVKE U POGREŠNOJ VELIČINI.

Rado ću vam odrediti ispravnu veličinu levaka.

Par bitnih stavki:

1. Šaljem vam uputstvo na kom se vidi kako da se slikate i pod kojim uglom. Molim vas za jasne slike, dobro osvetljenje i centriranu bradavicu u levku. 

2. Poslaću i dodatni alat za merenje bradavica kojim ćemo potvrditi moju procenu.

3. Pronalaženje odgovarajućih levaka je nekada proces koji zahteva strpljenje i nekoliko pokušaja. Bradavice vrlo često oteknu od korišćenja prevelikih levaka, pa ako se to desi moraćemo uraditi reevaluaciju nakon što otok spadne. To je normalno! Naravno cilj je da vam u startu nadjemo odgovarajući levak, ali da znate šta sve možete da očekujete.

4. Ako na osnovu snimka procenim da imate elastične bradavice preporučiću vam posebnu vrstu levaka, ali nekad se elastičnost ne može na prvu loptu proceniti.
5. Poslaću vam linkove sajtova gde možete kupiti levke ili vam preporučiti levke koje možete iznajmiti od mene ili kupiti preko moje saradnice.

6. Veličina bradavice se može menjati u toku izdajalačkog staža tako da se treba javiti ako nastanu neki problemi. Reevaluaciju ne naplaćujem dodatno. Jedna uplata važi dok ne pronađemo šta vam odgovara.
7. Ako imate nekih poteškoća sa dojenjem ili izdajanjem toplo vam preporučujem da zakažete i video konsultaciju ako već niste jer tako mogu detaljno da obradim vaš slučaj, posavetujem vas i pomognem da rešite sve probleme.

– Cena: 15€ ili 1800 din koje možete uplatiti preko dinarskog računa, deviznog računa, PayPal-a ili uplatnice u pošti.

Na mojoj Facebook i Instagram stranici možete pročitati brojna iskustva mojih zadovoljnih klijentkinja.

To je to. Ukoliko želite da vam izdajanje počne biti i uživanje – javite se.