Jedna od novijih izdajalica na svetskom tržištu koja je hospital grade jačine jer dostiže 260 mmHg. Zgodna stvar kod nje je što je mala, prenosiva i lagana. Puni se na USB kabel, što je dodatni bonus. 

Dvostruka je, ali može da radi i kao jednostruka. Zatvorenog je sistema što je jako bitno za higijenu i očuvanje motora. Ima valvule sa membranama, ali na nju pašu i obični duckbillsi koji uz nju dolaze kao rezerva. Dolazi sa levcima od 24 mm i 28 mm i mekanim jastučićima koji omogućavaju udobnije izdajanje. Flašice koje se dobijaju sa sisačima su širokog grla poput Aventovih i Spectrinih flašica, ali se uz ovu izdajalicu dobijaju i adapteri koji omogućavaju da se koriste i flašice uskog grla poput dr Browns ili Medelinih. 

Ima LED ekran sa tajmerom koji pokazuje vreme izdajanja, dugme na koje se pali i gasi je odmah ispod, a ostala 3 dugmeta su na samom ekranu i rade kao touch screen, srednje je za prebacivanje iz moda u mod a druga dva su + i – za podešavanje nivoa. 

Ima massage mode koji ide do nivoa 5 i služi za podsticanje laktacije. Takođe ima vakuum mode koji ima 9 nivoa i omogućava dovoljno velik raspon. Frekvencija izdajanja me dosta podseća na Baby Buddu zbog tog dugog vakuuma. 

Mnoge mame je hvale i dosta se koristi u inostranstvu, ali na našem tržištu nema da se kupi. Na amazonu joj je cena trenutno oko 90$.