Dugo očekivan novi model Spectre ima nekoliko razlika u odnosu na starije modele. Prva i najbitnija stvar je da ima dva motora. To znači da svaka dojka ima svoj motor koji može nezavisno da se podešava jedan od drugog i svaki od njih dostiže sukciju od 270 mmHg. Dakle ako neka mama ima jednu dojku koja se brzo prazni na manjem vakuumu a druga zahteva jači vakuum može to lako da podesi.

Druga očigledna razlika je u izgledu, ova spectra je bela sa zlatnim obodom, ima malu ručku pozadi, nema držač za flašicu i ima LED ekran koji radi kao touch screen. Ima 3 nivoa noćnog svetla koje sija pozadi. Osim toga radi isključivo na struju tako da je po tome sličnija sa S2. Jedino sto je teža od nje. Što se tiče levaka i flašica sve je potpuno isto, osim cevčica koje idu u samu pumpu. Može se koristiti i kao jednostruka bez da se zapuši druga rupa.

Što se tiče tehničkih operacija, massage mode se razlikuje po tome sto može da se menja ciklus kao i vakuum od 1-5, a u vakuum modu ciklusi isto imaju 5 nivoa, dok vakuum ide čak do 15. To znači da oba motora mogu da dostignu nivo vakuuma 15 koji je vrlo jak.

Ovo je odlična izdajalica, mnogo je hvale po stranim grupama ali nije za osetljive bradavice. Preporučila bih je isključivo mamama kojima je potreban baš jak vakuum i koje imaju potrebe za dva motora odnosno za dva različita nivoa vakuuma za dojke. Cena na amazonu i spectrinom sajtu je oko 325 $, nema da se kupi na našem tržištu.