Hospital grade izdajalica u rangu sa Spectrom. Vrlo nežna ali i vrlo jaka sa snagom motora od oko 270 mmHg. Dvostruka je, može da radi i kao jednostruka, ima noćno svetlo, nema držač za flašicu, postoji i samo na struju ali postoji i sa baterijom. Tiha je i lagana, ima lepu vibraciju sličnu Spectri koja odgovara većini majki i temeljno i nežno prazni grudi tako da je u svetu dosta hvale.

Kao i Spectra ima massage mode sa 5 nivoa ali ciklusi idu do 60 dok kod Spectre idu do 70. Takođe ima 12 nivoa vakuuma u expression mode ali ciklusi idu do 50 a kod Spectre do 54. To im je glavna razlika i po meni odlučujuća u smislu koju bih ja izabrala za sebe jer mi Spectra više odgovara.

Osim toga su skoro identične, obe imaju zatvoren sistem, odgovaraju im svi isti delovi, flašice, levci itd. Dodala bih da su Lunine flašice jako lepe i imaju lepo oblikovani mekani sisač koji ima sporiji otpust od Spectrinih flašica tako da bi ih definitivno preporučila. Od svih flašica koje sam probala ove su mi omiljene.

Dolazi sa levcima od 24mm i 28mm tako da mame sa manjim bradavicama mogu uzeti Maymom levke koji su kompatibilni.

Cena joj je oko 180$ na amazonu što je negde između Spectre S1 i S2. Svakako bih je preporučila ako ste u mogućnosti nabaviti, nećete pogrešiti. Ne može da se kupi na našem tržištu.