Važi za jednu od boljih Medelinih izdajalica. Najveća prednost joj je ta što je kompaktna i punjiva što znači da ne morate biti priključeni za zid. Puni se na USB kabel i ima pantljiku koja ide oko ruke.

Poseduje zatvoreni sistem zbog konektora koji odgovaraju njoj i još nekim Medelinim izdajalicama koji sprečava prolazak mleka u cevčice koje samo njoj odgovaraju zbog trouglastog kraja. Ima levke u različitim veličinama (21mm, 24mm, 27mm) koji odgovaraju većini Medelinih izdajalica. Oni su ovalnog oblika i savetuje se vertikalno korišćenje za mame sa većim grudima. Uz nju takođe idu standardne Medeline flašice od 150 ml.

Ima touch screen i može se povezati sa Medelinom aplikacijom na telefonu i pratiti vreme i broj izdajanja kao i količina izdojenog mleka. Treba da se napuni 2h pre prvog korišćenja, kada je skroz puna pokazuje 3 crtice na bateriji i može da izdrži oko 2h izdajanja. Pali se na dugme sa strane on/off pritiskom oko 2 sekunde. Ako je koristite kao jednostruku, jedan kraj ubodite u sredinu koja se nalazi na cevčicama.

Kada upalite pumpicu i pritisnete play, automatski se pali massage mode ili let down mode koji podstiče laktaciju. On ide do nivoa L9 i vidno je bržeg ciklusa međutim ciklus ne može da se menja. Kada mleko krene pritiskom na kapljice prebacujete na vakuum mode i postepeno povećavate nivo koliko vam prija. On takođe ide do nivoa L9 i vidno je sporijeg ciklusa. Na ovom modu držite sve dok mleko izlazi, kad stane prebacite opet na massage mode da se podstakne još jedan otpust (let down) i onda opet na vakuum sve dok se grudi skroz ne isprazne. Ovu izdajalicu možete i da pauzirate na dugme play/pause.

Prednosti: lagana i prenosiva, jaka sukcija koja dosta temeljno prazni dojke, laka za održavanje.

Mane: poprilično glasna, cena joj je oko 250$ na amazonu, a zamenski delovi su takođe skupi. Kompanija tvrdi da je maksimalna sukcija ove izdajalice 245 mmHg dok je nezavisnim testom izmereno do 230 mmHg što je i dalje poprilično jako. Nema da se kupi na našem tržištu.

Moju video recenziju ove izdajalice možete pogledati OVDE.