Ovo je bežična, nosiva izdajalica koja se stavi u grudnjak i radi tako što upravljate s njom preko aplikacije na telefonu. Na njoj postoje i dugmići na koje se takođe može upravljati s njom. Vrlo je mala, lagana i kompaktna ali ima dosta delova za slaganje i pranje. U to spadaju posude za mleko koje idu do 150ml mada nisu baš precizne i ne savetujem da ih prepunite jer se može desiti da procure. Osim toga senzor retko kad pokaže pravu količinu na aplikaciji tako da zapravo ne znate koliko ste izdojili dok ne prekinete izdajanje. Ako se sagnete unapred ili se senzor pokvasi mlekom očitavanje će se vratiti na 0 ml i posle toga opet neće biti precizno. Zatim imate duckbills koji naleže na poklopac od flašice sa otvorom kao i membrane koje naležu na levke da bi se sve sklopilo u jednu celinu. Levci dolaze u veličinama od 24mm i 28mm a ako vam trebaju manji od 21mm moraju se posebno dokupiti. Jako je bitno da svi delovi budu potpuno suvi pre sklapanja da bi ona radila kako treba i da bi bilo sukcije. Ni jedan deo nije kao kod standardnih izdajalica tako da joj odgovaraju samo njeni delovi i moraju se redovno menjati, a nisu jeftini. Puni se na dva usb kabla i punjenje traje oko pola sata a baterija drži oko 2,5 h. Što se tiče performansi, ova izdajalica je vrlo jaka, ima massage mode i vakuum mode koji ide do 7 nivoa. Izdajalica najbolje operiše na nižim nivoima, dakle do 3 i sve preko toga može biti bolno. Elvie ima takozvani learning curve što znači da je potrebno vreme da bi se savladala i koristila na najoptimalniji način. Postoje trikovi sa insertima, pa trik sa toalet papirom, pa sa kokosovim uljem itd. Jako je bitno imati dobar grudnjak za njih koji ih drži čvrsto uz dojke.

Dok se izdajate s njom možete skuvati ručak, nahraniti dete, složiti veš bez saginjanja, voziti kola itd. Dakle sve ima svoje prednosti i mane i na svakoj mami je da odluči da li je to za nju. Elvie bih preporučila nekom kome treba za izdajanje na poslu npr jer su potpuno nečujne i skoro neprimetne u grudnjaku. Veoma su popularne u Americi.

Mogu se kupiti direktno sa Elvie sajta ili sa Amazona gde koštaju 500$ za dve izdajalice ili 280$ za jednu. Da li mislim da vrede toliko: ne mislim. Nema ih na našem tržištu.