Jedna od poznatijih izdajalica na svetskom tržištu koja je hospital grade jačine jer dostiže čak preko 300 mmHg. Zgodna stvar kod nje je što je mala, prenosiva i lagana. Puni se na USB kabel, što je dodatni bonus. 

Dvostruka je, ali može da radi i kao jednostruka. Zatvorenog je sistema što je jako bitno za higijenu i očuvanje motora. Ima duckbillse sa ručkom kao na Aventovoj pumpici ali na nju pašu i neki drugi. Dolazi sa levcima od 24 mm i mekanim jastučićima od 19mm koji omogućavaju udobnije izdajanje majkama sa tim prečnikom bradavice. Moguće je ubaciti i manje inserte u levke koji baš vama odgovaraju. Flašice koje se dobijaju sa sisačima su širokog grla poput Aventovih i Spectrinih flašica.


Ima LED ekran sa tajmerom koji pokazuje vreme izdajanja i nivo vakuuma, dugme na koje se pali i gasi, a sve ostale funkcije se podešavaju preko točkića koji je u sredini i može da ide u svim smerovima kao i da se pritisne da bi prešao iz massage u vakuum mod. 

Massage mode ide do nivoa 5 i služi za podsticanje laktacije. Poseduje takozvani long pull koji je poprilično jak čak i na najmanjem vakuumu tako da je ne bih preporučila za mame sa osetljivim bradavicama. Takođe ima vakuum mode koji ima 9 nivoa i omogućava dovoljno velik raspon. Volim da kažem da izvlači mleko i iz peta. 🙂

Mnoge mame je hvale i dosta se koristi u Americi, ali na našem tržištu nema da se kupi. Na amazonu joj je cena oko 250$.

Mnogo je zgodna za izdajanje po kući ili na poslu jer dolazi sa grudnjakom za izdajanje koji vam omogućava da su vam ruke slobodne.

Moju video recenziju ove izdajalice možete pogledati OVDE.