Iznajmljivanje opreme za izdajanje Srbija

Procedura za iznajmljivanje izdajalice je sledeća:

Pre najma obavezno je da odradimo precizno određivanje levaka kako biste se izdajali sa levcima koji odgovaraju baš vašim bradavicama jer tako izdajanje ne boli i možete efikasno i brzo prazniti grudi. Uz najam izdajalice dobijate i određivanje veličine levaka (vrednost 15 EUR).

Ukoliko imate nekih nedoumica oko dojenja ili izdajanja, ne znate kako se koristi izdajalica na najoptimalniji način i trebaju vam stručni saveti kako da ostvarite svoj cilj onda vam uz najam preporučujem i video konsultaciju o dojenju/izdajanju. Za komplikovanije slučajeve preporučujem online paket Mama Izdajalica.

Većina izdajalica je hospital grade, dvostruke su i sve su nabavljene iz Amerike. Najam je za mesec dana, a posle toga možete produžiti najam i kompletna oprema za izdajanje je uključena u cenu. 

Izdajalice se šalju Post Expresom ili preuzimaju lično u Novom Sadu. Vi plaćate dostavu u oba smera, kad primate i kad vraćate paket. 2 dana se toleriše kašnjenje pri povratku, sve nakon toga se naplaćuje po danu.

Izdajalica vam stiže čista i sterilisana i vi je morate održavati čistom po uputstvu koje će vam biti poslato i vratiti je u istom stanju u kom ste je dobili. Ukoliko se desi neki kvar ili popusti vakuum treba odmah da me obavestite.

Cena: oko 60€ za prvi mesec u zavisnosti od vrste izdajalice. Svaki naredni mesec je umanjen za 15€.

 

Beaugen jastučići

Beaugen jastučići

BeauGen jastučići - mekani umetci za udobnije izdajanje. Takođe se koriste za elastične bradavice. Ubacuju se u levke 19-28 mm i smanjuju ih za 2mm.  

read more
Liquid shield kit

Liquid shield kit

Liquid shield kit- posebni levci koji imitiraju bebino sisanje sa 3D tehnologijom. Mogu se koristiti sa većinom izdajalica. Dostupni su u veličini od 21, 24 i 27 mm.  

read more
Legendairy cups

Legendairy cups

Legendairy cups - korpe koje se ubacuju u grudnjak za handsfree izdajanje. Mogu se kombinovati sa skoro svakom izdajalicom. Veličina levaka je 24 mm i 28 mm uz mogućnost korišćenja manjih inserata.   

read more
Lacteck levci

Lacteck levci

Lacteck levci-još jedna pomoć kod elastičnih bradavica uz imitaciju bebinog sisanja. Dostupni u veličinama od 15, 18, 21, 24 i 27 mm. Pašu na Medelu, IKARE, Bebebao i Lansinoh ili Spectru i Lunu uz konektore.  

read more
Pumpin pals-i

Pumpin pals-i

Pumpin pals levci- velika pomoć kod elastičnih bradavica. Postoje plavi (XS odgovaraju veličinama 15-19 mm), rozi (S odgovaraju 20-23 mm), zeleni (M odgovaraju 23-29 mm), ljubičasti (L odgovaraju 29-35 mm) i narandžasti (XL odgovaraju 35-40 mm). Pašu na Medelu, IKARE,...

read more
Različite veličine inserata

Različite veličine inserata

Inserti različitih veličina 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 mm-ubacuju se u levke od 24mm i omogućavaju bezbolno i efikasno izdajanje. Pašu na skoro sve izdajalice.   

read more
Različite veličine levaka

Različite veličine levaka

Levci za izdajanje različitih veličina 15, 17, 19, 20, 21, 24, 28 i 32 mm, za sve veličine bradavica. Odgovaraju izdajalicama poput Spectre, Lune itd.  

read more
Medela Harmony

Medela Harmony

Medela Harmony- ručna medelina izdajalica zgodna za poneti u porodilište. Levak je 24 mm ali se može koristiti sa različitim levcima.  

read more
Freemie Independence

Freemie Independence

Freemie independence - izdajalica koja je povezana sa korpama koje se stavljaju u grudnjak. Dolazi sa levcima od 25 mm. Mogućnost korišćenja manjih inserata.  

read more
Lictin

Lictin

Lictin - dvostruka izdajalica punjive baterije. Dolazi sa levcima od 24 mm uz jastučiće koji su oko 19 mm i mogućnost korišćenja i manjih inserata.

read more
Ameda Mya

Ameda Mya

Ameda Mya - zgodna prenosiva izdajalica koja radi na baterije. Dolazi sa levcima od 25 mm i 28 mm uz mogućnost korišćenja manjih inserata.

read more
Momcozy noseća

Momcozy noseća

Momcozy- noseća izdajalica koja ide u grudnjak, punjive baterije, dve se dobijaju, dolazi sa levcima od 24 mm uz mogućnost korišćenja sa manjim insertima. 

read more
Bebebao

Bebebao

Bebebao - još jedna sjajna izdajalica slična IKARE izdajalici, ali sa malo manje funkcija. Dolazi sa levcima od 24 mm i 28 mm i uz jastučiće koji su oko 19 mm. Po potrebi se može iskombinovati sa drugim levcima.

read more
Spectra S9

Spectra S9

Spectra S9- manja verzija prenosive Spectrine izdajalice, jaka i kompaktna ali nije hospital grade. Dvostruka, radi na bateriju. Ide sa levcima od 24 mm ili 28 mm ili manjim levcima po potrebi.

read more
IKARE

IKARE

IKARE - vrlo moćna i jaka izdajalica, skoro u rangu sa Spectrom. Ima brojne funkcije. Prenosiva je, lagana i radi na bateriju. Ide sa levcima od 24 mm i 28 mm, uz jastučiće koji su oko 19 mm ali se na nju mogu namontirati i drugi levci.

read more
Horigen 3D

Horigen 3D

Horigen 3D - Nova pumpa sa revolucionarnom tehnikom izdajanja koja imitira bebino sisanje. Radi na bateriju. Dolazi sa mekanim levcima od 21mm mada se može povezati i sa drugim levcima po potrebi.

read more
Lansinoh 2.0

Lansinoh 2.0

Lansinoh 2.0 - Pametna pumpa koja može da se poveže sa aplikacijom na telefonu. Dvostruka, radi na baterije. Uz nju idu levci od 25mm i 30mm kao i jedna dodatna flašica sa mekanim sisačem. Postoje i manji levci ili inserti za nju.

read more
Medela PISA Max Flow

Medela PISA Max Flow

Medela PISA Max Flow - noviji model Medeline izdajalice. Radi na struju, ali ima i prenosnu bateriju. Uz nju idu odgovarajući levci. 

read more