Iznajmljivanje opreme za izdajanje Hrvatska

Procedura za iznajmljivanje izdajalice je sledeća:

Pre najma obavezno je da odradimo precizno određivanje levaka kako biste se izdajali sa levcima koji odgovaraju baš vašim bradavicama jer tako izdajanje ne boli i možete efikasno i brzo prazniti grudi. Uz najam izdajalice dobijate i određivanje veličine levaka.
Ukoliko imate nekih nedoumica oko dojenja ili izdajanja, ne znate kako se koristi izdajalica na najoptimalniji način i trebaju vam stručni saveti kako da ostvarite svoj cilj onda vam uz najam preporučujem i video konsultaciju o dojenju/izdajanju. Za komplikovanije slučajeve preporučujem online paket Mama Izdajalica.
Cena najma zavisi od vrste izdajalice i kreće se od 60-70€ za prvi mesec najma. Izdajalice su hospital grade i nabavljene su iz Amerike. U najam su takođe uključeni i odgovarajući levci. Najam je za mesec dana i celokupna oprema za izdajanje je uključena u cenu. Svaki naredni mesec je umanjen za 15€ .
Izdajalice se šalju poštom iz Splita ili tamo lično preuzimaju. Vi plaćate dostavu u oba smera, kad primate i kad vraćate paket. 2 dana se toleriše kašnjenje pri povratku, sve nakon toga se naplaćuje po danu.
Savetujem da izdajalicu kad vam stigne operete, sterilišete i održavate čistom po uputstvu koje će vam biti poslato i vratite je u istom stanju u kom ste je dobili. Ukoliko se desi neki kvar ili popusti vakuum treba odmah da me obavestite.

Spectra S2

Spectra S2

Spectra S2- Mercedes među izdajalicama. Dvostruka, radi na struju. Dolazi sa odgovarajućim levcima.

read more
Spectra S1

Spectra S1

Spectra S1- Mercedes među izdajalicama. Dvostruka, radi na struju i na ugrađenu bateriju. Dolazi sa odgovarajućim levcima.

read more