Iznajmljivanje opreme za izdajanje BiH

Procedura za iznajmljivanje izdajalice je sledeća:

Pre najma obavezno je da odradimo precizno određivanje levaka kako biste se izdajali sa levcima koji odgovaraju baš vašim bradavicama jer tako izdajanje ne boli i možete efikasno i brzo prazniti grudi. Uz najam izdajalice dobijate i određivanje veličine levaka (vrednost 15 EUR).

Ukoliko imate nekih nedoumica oko dojenja ili izdajanja, ne znate kako se koristi izdajalica na najoptimalniji način i trebaju vam stručni saveti kako da ostvarite svoj cilj onda vam uz najam preporučujem i video konsultaciju o dojenju/izdajanju. Za komplikovanije slučajeve preporučujem online paket Mama Izdajalica.

Većina izdajalica je hospital grade, dvostruke su i sve su nabavljene iz Amerike. Najam je za mesec dana, a posle toga možete produžiti najam i kompletna oprema za izdajanje je uključena u cenu. 

Izdajalice se šalju poštom iz Sarajeva ili tamo lično preuzimaju. Vi plaćate dostavu u oba smera, kad primate i kad vraćate paket. 2 dana se toleriše kašnjenje pri povratku, sve nakon toga se naplaćuje po danu.

Savetujem da izdajalicu kad vam stigne operete, sterilišete i održavate čistom po uputstvu koje će vam biti poslato i vratite je u istom stanju u kom ste je dobili. Ukoliko se desi neki kvar ili popusti vakuum treba odmah da me obavestite.

Cena: oko 60€ za prvi mesec u zavisnosti od vrste izdajalice. Svaki naredni mesec je umanjen za 15€.

Medela Harmony

Medela Harmony

Medela Harmony- ručna medelina izdajalica zgodna za poneti u porodilište. Levak je 24 mm ali se može koristiti sa različitim levcima.  

read more
IKARE

IKARE

IKARE - vrlo moćna i jaka izdajalica, skoro u rangu sa Spectrom. Ima brojne funkcije. Prenosiva je, lagana i radi na bateriju. Ide sa levcima od 24 mm i 28 mm, uz jastučiće koji su oko 19 mm ali se na nju mogu namontirati i drugi levci.

read more
Medela PISA Max Flow

Medela PISA Max Flow

Medela PISA Max Flow - noviji model Medeline izdajalice. Radi na struju, ali ima i prenosnu bateriju. Uz nju idu odgovarajući levci. 

read more
Elvie

Elvie

Elvie - još jedna noseća izdajalica koja se samo stavi u grudnjak i na taj način izdaja mleko, može se povezati sa aplikacijom na telefonu. Dve se dobijaju. Dolazi sa levcima od 21, 24 i 28 mm ili sa manjim insertima po potrebi.

read more
Motif Luna

Motif Luna

Motif Luna - jedna od pouzdano jakih izdajalica. Vrlo slična Spectri S2. Radi na struju. Dolazi sa odgovarajućim levcima.

read more
Spectra S2

Spectra S2

Spectra S2- Mercedes među izdajalicama. Dvostruka, radi na struju. Dolazi sa odgovarajućim levcima.

read more